Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Antisoareci.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dispozitiv cu ultrasunete anti soareci anti sobolani
9999 lei
Brand
Anti soareci anti sobolani
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aparatul Pestmaster AG360 emite ultrasunete, ce afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor si gandacilor, acesti daunatori fiind foarte sensibili la sunete de joasa si inalta frecventa. Continua functionare a aparatului va bombarda daunatorii cu ultrasunete, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat.

Acest aparat are un design unic, cu trei boxe, astfel incat ultrasunetele emise acopera 360 de grade. Frecventa este continuu variabila, astfel incat daunatorii sa nu se obisnuiasca si sa devina imuni.

Designul si constructia unica a aparatului AG360 va garanteaza o acoperire la un unghi de 360 de grade, pe o suprafata de 370 metri patrati.

In timpul functionarii aparatului, dvs. nu veti auzi nimic. LED-ul din partea superioara a aparatului confirma functionarea aparatului. Nu desfaceti aparatul, altfel pierdeti garantia. Risc de soc electric!



Instalare:

Odata introdus in priza, LED-ul rosu de pe aparat se va aprinde, indicand o buna functionare. Dvs. nu veti auzi nimic, dar aparatul va incepe sa emita imediat ce a fost introdus in priza.

Puteti verifica functionarea boxelor prin comutarea butonului de TEST din partea inferioara a aparatului in pozitia ON. Puteti observa astfel modul in care daunatorii percep ultrasunetele.



Aplicabilitate:

Destinat uzului impotriva soarecilor, sobolanilor, gandacilor de bucatarie, gandacilor de Colorado, furnicilor, paienjenilor, soparlelor, greierilor, puricilor, capuselor si altele.

Design-ul este unul modern. Carcasa este de dimensiuni compacte, fabricata dintr-un plastic foarte robust. Aparatul poate fi instalat cu succes in gradinite, scoli, magazine alimentare, restaurante, sali de mese, cluburi de noapte, etc. Nu va atrage atentia, intrucat nu foloseste fum, otravuri, chimicale sau alte substante periculoase. LED-ul este discret, si nu atrage atentia.

Aparatul nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, si nici animalele de companie precum caini, pisici, papagali. Poate afecta insa porcusorii de guineea, hamsterii, sinsila si diverse reptile.



Avantaje:

Design modern - se poate folosi cu succes in cladiri de birouri, gradinite, scoli, sali de fitness, restaurante, clinici medicale

Constructie robusta

Dimensiuni compacte

LED de control a bunei functionari

Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase

Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele

Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, sau animelele de companie



Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Aparat cu ultrasunete impotriva daunatorilor si insectelor

Dimensiuni: 75.25mm x Ø120

Greutate: 340g

Aria de acoperire: 370mp

Unghi de emitere: 360 �



Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Patent si design: Marea Britanie

Producator: Pestmaster

Model: AG360

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)
Din Gura in Gura