Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Antisoareci.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat ultrasunete anti cartita 625 mp raza
5725 lei
Brand
AntiCartita
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
NOU! Aparat anti cartita si anti rozatoare, pentru suprafete de pana la 625mp. Eficient impotriva popandailor, cartitelor, soarecilor de camp si altor rozatoare.

Aparatul se introduce in pamant, fie prin apasarea usoara a acestuia, fie prin saparea unei gauri de ghidaj. Nu fortati aparatul, pentru a nu il distruge. Acesta va emite vibratii, ce vor fi percepute de posibilii daunatori ca pericol, si vor parasi zona acoperita.

Este cunoscut faptul ca animalele subterane, de ex. cartita, nu au ochi sau urechi, implicit nu au simtul vazului sau auzului, In schimb, aceste animale sunt foarte sensibile la vibratii ale pamantului, pe care le percep ca pericol. Tocmai pe acest fenomen se bazeaza si aparatul A316.

Aparatul se alimenteaza printr-un panou fotovoltaic, cu lumina solara. Scapati astfel de schimbarea periodica a bateriilor sau acumulatorilor. Este recomandata totusi o verificare anuala a aparatului pentru constatarea eventualelor defectiuni.

Desi aparatul este conceput pentru uz exterior, nu lasati aparatul in apa, nu introduceti lichide in el, si nu il stropiti cu produse de ingrijire a gradinii.

Date tehnice:

Frecventa: 400 - 1000 Hz
Suprafata acoperita: 625mp
Carcasa: plastic dur / aluminiu
Inaltime: 32 cm
Alimentare: solara.

Garantie:
Persoane fizice: 2 ani
Persoane juridice: 1 an


Disponibilitate: PE STOC

COD PRODUS: A316
Din Gura in Gura